Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kadife kutu görmek

Rüyada siyah kadife kutu görmek

Rüyada siyah kadife kutu görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına inanılır.

Rüyada siyah kadife kutu gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz pratikte, teoride göründüğü kadar verimli olmayabilir.

Rüyada siyah kadife kutu görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kadife kutu görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kadife kutu görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kadife kumaş görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah kadife pantolon görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine işarettir.

Rüyada siyah kadife görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada siyah kadife elbise giymek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kadife ceket görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments