Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kadife elbise görmek

Rüyada siyah kadife elbise görmek

Rüyada siyah kadife elbise görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kadife elbise gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

Rüyada siyah kadife elbise giymek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kadife elbise görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kadife elbise giymek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına alamet eder.

Rüyada mavi kadife elbise görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kadife elbise giymek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kadife elbise görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kadife elbise görmek işlerinde atılıma geçeceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada siyah kadife pantolon görmek dertlerin artacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments