Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadife pantolon görmek

Rüyada kadife pantolon görmek

Rüyada kadife pantolon görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına işarettir.

Rüyada kadife pantolon gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Rüyada kadife pantolon görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kadife pantolon görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi kadife pantolon görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada yeşil kadife pantolon görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada kahverengi kadife pantolon giymek malının ve parasının da büyüyeceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kadife pantolon görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada kadife pantolon giymek yüzüne kan geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadife perde görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments