Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kadife elbise giymek

Rüyada siyah kadife elbise giymek

Rüyada siyah kadife elbise giymek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, ayağa kalkacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, keyifli olacağına, zorlanacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah kadife elbise giymek gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalarla olabilir.

Rüyada siyah kadife elbise giymek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kadife elbise görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadife elbise giymek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kadife elbise giymek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kadife elbise görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kadife elbise görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada yeşil kadife elbise görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kadife ceket görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments