Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kabanını giymek

Rüyada başkasının kabanını giymek

Rüyada başkasının kabanını giymek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, ona yardımcı olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, gelişim içine girileceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının kabanını giymek gördüyseniz:

  • İleride elde edeceğiniz başarıların hayallerini kuruyorsunuz.

Rüyada gri kaban giymek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalettir.

Rüyada pembe kaban giymek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada yeni kaban giymek çok başarılı adımlar atacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kaban giydiğini görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mont kaban giymek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, mutluluğunun artacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kaban giymek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir kaban giymek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kaban giydiğini görmek maddi açıdan nefes alınacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments