Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kaban kaybetmek

Rüyada siyah kaban kaybetmek

Rüyada siyah kaban kaybetmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah kaban kaybetmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi konuşmalar yapmak veya karşıdaki kişilerin konuşmalarını ciddiye alıp almamak konusunda daha şüpheci davranmak gerekebilir.

Rüyada siyah kaban kaybetmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaban kaybetmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabanını kaybetmek sermayesinin boşa gideceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada siyah kaban almak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kaban giymek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kaban görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine inanılır.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaban giydiğini görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zararını tamamen kapatacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments