Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kaban almak

Rüyada siyah kaban almak

Rüyada siyah kaban almak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, yeni bir semte taşınılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, işinin yoluna gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kaban almak gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Rüyada siyah kaban giymek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine inanılır.

Rüyada siyah kaban görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalettir.

Rüyada siyah kaban almak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Rüyada siyah kaban kaybetmek onun kıymetini her daim bileceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kaban görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli kaban görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kaban almak anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments