Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kaban görmek

Rüyada siyah kaban görmek

Rüyada siyah kaban görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kaban gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek esenliğe kavuşulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kaban kaybetmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, dertlerin günden güne artacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine işaret eder.

Rüyada siyah kaban görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kaban almak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada siyah kaban giymek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir kaban giymek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mont kaban görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret eder.

Rüyada deri kaban görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments