Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaban görmek

Rüyada kaban görmek

Rüyada kaban görmek şen kahkahalar atacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, hayallerine kavuşacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, işinden uzaklaşacağına, doyasıya hasret gidereceğine işaret eder.

Rüyada kaban gördüyseniz:

  • Stratejik bir plan dahilinde uzlaşmacı olmanız zor bir durumun altından kalkmanıza yardım edebilir.

Rüyada beyaz kaban görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor kaban görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada mavi kaban giymek hep yerinde sayacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada pembe kaban giymek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına inanılır.

Rüyada mont kaban giymek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına tabir olunur.

Rüyada kaban unutmak üzüntülerini bölüşeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kaban almak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kaban görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments