Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kaban almak

Rüyada yeşil kaban almak

Rüyada yeşil kaban almak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kaban almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir.

Rüyada yeşil kaban görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yeşil kaban giymek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, borçlarının kapanacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kaban almak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kaban almak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor kaban görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kabanını kaybetmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada beyaz kaban giymek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşe kaban görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments