Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynaya bakıp ağlamak

Rüyada aynaya bakıp ağlamak

Rüyada aynaya bakıp ağlamak borçlarının hafifleyeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, takdir edileceği işler yapacağına, darlık içine düşeceğine, prestij sahibi olunacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp ağlamak gördüyseniz:

  • Olan biteni veya mevcut durumu kabul etmek negatif olayları pozitife çevirmenin veya avantaj sağlanabilecek yerleri bulmanın ilk adımı olabilir.

Rüyada aynaya bakıp ağlamak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına işaret eder.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak başarılı adımlar atacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, yalnız kalmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada falına bakıldığını görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına yorulur.

Rüyada falına bakılmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, iyi huylar edineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments