Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada aynaya bakıp başkasını gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için zorlayan ya da yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, ele güne muhtaç olacağına inanılır.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak yeni maddi kapıların size açılacağın, önemli yerlere geleceğine, ona özlemle sarılacağına işaret eder.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek hedeflerine kavuşacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, sürekli tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp ağlamak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kimden akıl soracağına işarettir.

Rüyada falına bakılmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fal bakıldığını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, başının belaya girmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments