Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynaya bakıp kendini görememek

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerin ya da beklenmedik haberlerin doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek dualarının kabul olacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yeni bir adım atılacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret eder.

Rüyada aynaya bakıp ağlamak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, kendi işine sahip olacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fal bakıldığını görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahve falına bakıldığını görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments