Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yavru güvercin görmek

Rüyada siyah yavru güvercin görmek

Rüyada siyah yavru güvercin görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada siyah yavru güvercin gördüyseniz:

  • Belli kararlarınız, planlarınız ya da işlerinizle ilgili endişeleriniz veya şüpheleriniz olabilir.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada beyaz güvercin yavrusu görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru güvercinler görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine delalettir.

Rüyada güvercin yavruları görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet eder.

Rüyada güvercin ve yavrusu görmek mutluluktan havalara uçulacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına inanılır.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yavrusunu görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments