Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gözyaşı görmek

Rüyada siyah gözyaşı görmek

Rüyada siyah gözyaşı görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah gözyaşı gördüyseniz:

  • Kendinize dur deyin.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah gözyaşı görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, insanlara iyilik yapmaya işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının gözyaşı döktüğünü görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, çalıştığına değeceğine, manevi olarak hasar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözyaşı silmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yeni adımlar atacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir damla gözyaşı görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, evini ve ailesini unutacağına işarettir.

Rüyada gözyaşı damlası görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments