Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada falına bakılmak

Rüyada falına bakılmak

Rüyada falına bakılmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, şansının açık olacağına, gün yüzü görmeyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada falına bakılmak gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerden öğrenekleriniz var.

Rüyada fal bakıldığını görmek mal ve para kazanılacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahve falına bakıldığını görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, beklediklerini duyacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada fala bakıldığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine inanılır.

Rüyada falına bakılmak sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada el falına bakıldığını görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada kahve falı bakıldığını görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada falına bakıldığını görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine işarettir.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments