Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah göz kalemi görmek

Rüyada siyah göz kalemi görmek

Rüyada siyah göz kalemi görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada siyah göz kalemi gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi netleştirmeniz durumunda istediğiniz yardımı bulabilirsiniz.

Rüyada siyah göz kalemi satın almak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına alamet eder.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah göz kalemi almak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek fırsatların elden kaçırılacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulur.

Rüyada göz kalemi aldığını görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments