Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah göz görmek

Rüyada siyah göz görmek

Rüyada siyah göz görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin başına geçeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına delalettir.

Rüyada siyah göz gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada siyah göz görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, neşesinin yerine geleceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada siyah göz kalemi görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah gözlü görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalettir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, elde bulunan paranın tükeneceğine delalettir.

Rüyada siyah iri göz görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments