Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gömlek almak

Rüyada siyah gömlek almak

Rüyada siyah gömlek almak belaya ve derde düşeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet eder.

Rüyada siyah gömlek almak gördüyseniz:

  • Duygusal yapınızı bir daha gözden geçirin, belki duyularınızı saklıyor sevginizi açığa vurmuyor olmanız ilişkinizin olumsuz yönlere kaymasına neden olmuştur, yani ilişkinizde sizin hatalarınız daha fazla olabilir.

Rüyada siyah gömlek ütülemek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada siyah gömlek erkek görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına işarettir.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının siyah gömlek giydiğini görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gömlek giyen birini görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah gömlek giymek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına rivayet eder.

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek düşmanlarımızı alt etmeye, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah renk gömlek görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, onlara hayrının dokunacağına, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments