Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gömlek erkek görmek

Rüyada siyah gömlek erkek görmek

Rüyada siyah gömlek erkek görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah gömlek erkek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanız durumunda keyifli aktiviteler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah gömlek erkek görmek malının ve parasının ziyan olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine rivayet eder.

Rüyada siyah gömlek ütülemek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, harcama gücünün artacağına delalettir.

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek iflasın eşiğine geleceğine, alim insanlardan sayılacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah gömlek giymek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah gömlek almak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının siyah gömlek giydiğini görmek gün sayacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments