Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renk gömlek görmek

Rüyada siyah renk gömlek görmek

Rüyada siyah renk gömlek görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah renk gömlek gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada siyah renk gömlek görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, huzur içinde yatacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına yorulur.

Rüyada turuncu renk gömlek görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada turuncu renk gömlek giymek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek arif kimselerden sayılacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, isabetli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada renk renk gömlek görmek sağlığını da kaybedeceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada renkli gömlek giymek sıhhate ve saadete kavuşacağına, sağlık ve hayır getireceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada bordo renk gömlek görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments