Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gömlek giyen birini görmek

Rüyada siyah gömlek giyen birini görmek

Rüyada siyah gömlek giyen birini görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, üzüntülerin son bulacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah gömlek giyen birini gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Rüyada siyah gömlek almak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah gömlek erkek görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gömlek ütülemek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah gömlek giyen birini görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz gömlek görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, kalbini kıracağına delalettir.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının siyah gömlek giydiğini görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments