Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gömlek giymek

Rüyada siyah gömlek giymek

Rüyada siyah gömlek giymek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah gömlek giymek gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işarettir.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, düşmanlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada başkasının siyah gömlek giydiğini görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, insanlara olan güvenin artacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada siyah gömlek giymek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gömlek görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada siyah gömlek giyen birini görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments