Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gelinlik giymek

Rüyada siyah gelinlik giymek

Rüyada siyah gelinlik giymek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada siyah gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin fikirlerini saçma dahi bulsanız renginizi göstermemenizde fayda var.

Rüyada başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek zahmete ve çileye düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gelinlik giymek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada birinin siyah gelinlik giydiğini görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hidayete erip huzuru bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments