Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Şüphelenmeyi bırakıp, kabul etmelisiniz.

Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek çok üzüntü yaşayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, işinden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada siyah gelinlik giymek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin siyah gelinlik giydiğini görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments