Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin siyah gelinlik giydiğini görmek

Rüyada birinin siyah gelinlik giydiğini görmek

Rüyada birinin siyah gelinlik giydiğini görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, derdin sona ereceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayatının daha kolay olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına inanılır.

Rüyada birinin siyah gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Rüyada gelinliğin altına siyah giymek sermaye kaybedeceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına delalettir.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek muradın yerine geleceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına inanılır.

Rüyada birinin siyah gelinlik giydiğini görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek kurulu düzenin yıkılacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah gelinlik giydiğini görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek kişinin rahat bir nefes alacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments