Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, ismini herkese duyuracağına inanılır.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik altında siyah ayakkabı görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına ayakkabı giymek çok mutlu olacağına, sevineceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Rüyada gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine işarettir.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına inanılır.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, hobilerine eğileceğine, kötü günlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments