Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, eve huzur dolacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Hayatınızda işiniz her şeyden önce geliyor.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine alamet eder.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına inanılır.

Rüyada gelinlik altında siyah ayakkabı görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabısız gelinlik giymek bir sebeple çok üzüleceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işarettir.

Rüyada gelinliğin altına ayakkabı giymek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına rivayet eder.

Rüyada gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek kısmetlerinin ve şansının artacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, rahat ve huzurlu olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments