Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek

Rüyada başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek

Rüyada başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, helal rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının siyah gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde manipülatif tavırları olan bir kişi olabilir.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada birinin siyah gelinlik giydiğini görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, malvarlığının çok daha artacağına, stresinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek kazancının da aynı oranda artacağına, rızkında ve malından olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına siyah giymek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına delalet eder.

Rüyada başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek mal mülk kazanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments