Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah etek vermek

Rüyada siyah etek vermek

Rüyada siyah etek vermek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine delalet eder.

Rüyada siyah etek vermek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya elinize geçen bilgiler daha parlak bir geleceğin işaretleri olabilir.

Rüyada kısa siyah etek giymek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah etek giymek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah uzun etek görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada kısa siyah etek görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada yeni siyah etek giymek geçim kaygısı duymayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah etek giydiğini görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah mini etek giymek gittiği yolda çok başarılı olacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret eder.

Rüyada siyah kısa etek görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments