Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah etek almak

Rüyada siyah etek almak

Rüyada siyah etek almak hayırlı terfiler alınacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sıkıntılara neden olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada siyah etek almak gördüyseniz:

  • Geçmişte size jestleri olmuş kişilere aynı şekilde yanıt verebilirsiniz.

Rüyada kısa siyah etek giymek makam ve söz sahibi olacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah etek ceket giymek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine alamet eder.

Rüyada siyah etek giydiğini görmek aydınlanacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah uzun etek görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve beyaz etek görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah mini etek giymek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz etek giymek iyilik görüleceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada siyah renk etek görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments