Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, aile hayatına adım atılacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Hakkınızda yapılan konuşmalar veya haberler zamanınızı alabilir.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek tüm isteklerine kavuşacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeni siyah ayakkabı görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada siyah yeni ayakkabı görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ün sahibi olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni siyah ayakkabı almak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada yeni mavi ayakkabı giymek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yeni ayakkabı giydiğini görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada yeni ayakkabı alıp giymek zararların telafi edileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments