Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah eski ayakkabı görmek

Rüyada siyah eski ayakkabı görmek

Rüyada siyah eski ayakkabı görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, küfürlü söze, başının belaya girmeyeceğine, bir bebek sahibi olacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah eski ayakkabı gördüyseniz:

  • Belli planlarda, eğilimlerde, işlerde ya da davranışlarda meydana gelen değişiklikler konusunda esnek olmalı, değişimi rahat şekilde karşılamalısınız.

Rüyada eski siyah ayakkabı görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, maddi olarak güç kazanacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalettir.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek mutsuz ve moralsiz olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah eski ayakkabı görmek bereketli ve hayırlı olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalettir.

Rüyada siyah çamurlu ayakkabı görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ayakkabı hediye almak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının siyah ayakkabı giydiğini görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, kazancının bol olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz ayakkabı giymek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, günahların da affolacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments