Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek

Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek

Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok günah işleyeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Şahsi bilgilerinizi diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada elbise ayakkabı giymek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı elbise ve ayakkabı giymek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işarettir.

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı giymek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, terslik yaşayacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada üzerinde siyah elbise giymek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah mini elbise giymek fırsatların heba edileceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızılı siyah elbise giymek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada kadının siyah elbise giydiğini görmek yüzünde güller açacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments