Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna karşısında saç kesmek

Rüyada ayna karşısında saç kesmek

Rüyada ayna karşısında saç kesmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek gördüyseniz:

  • Karışan kişiler nedeniyle belli kararlar almak zor olabilir.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işarettir.

Rüyada ayna karşısında saç taramak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, haksızlıklara uğranılacağına alamet eder.

Rüyada ayna karşısında namaz kılmak yanlışlara düşeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak saygın ve ünlü biri olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynanın karşısında oynamak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, rütbesinin yükseleceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret eder.

Rüyada ayna karşısında ağlamak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada ayna karşısında oynamak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments