Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynanın karşısında oynamak

Rüyada aynanın karşısında oynamak

Rüyada aynanın karşısında oynamak rakiplerin her konuda fark atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynanın karşısında oynamak gördüyseniz:

  • Nasıl daha hızlı veya etkin olabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada ayna karşısında oynamak bunun da geleceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada aynanın karşısında oynamak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada ayna karşısında saç taramak gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Rüyada ayna karşısında ağlamak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine inanılır.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalet eder.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, insanları kıracağına inanılır.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına alamet eder.

Rüyada ayna karşısında süslenmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments