Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna karşısında oynamak

Rüyada ayna karşısında oynamak

Rüyada ayna karşısında oynamak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ayna karşısında oynamak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir.

Rüyada aynanın karşısında oynamak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine rivayet eder.

Rüyada ayna karşısında oynamak tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, işinin ehli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında saç taramak çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada ayna karşısında ağlamak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalettir.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada ayna karşısında süslenmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işaret eder.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments