Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna karşısında ağlamak

Rüyada ayna karşısında ağlamak

Rüyada ayna karşısında ağlamak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında ağlamak gördüyseniz:

  • Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler.

Rüyada ayna karşısında ağlamak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına inanılır.

Rüyada aynanın karşısında oynamak karşısına iyi insanların çıkacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kariyerinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayna karşısında süslenmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında namaz kılmak ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine inanılır.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada ayna karşısında oynamak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işinde en iyisi olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, karlı ortaklıklara gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments