Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan dövmesi görmek

Rüyada yılan dövmesi görmek

Rüyada yılan dövmesi görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kendine çeki düzen vereceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine inanılır.

Rüyada yılan dövmesi gördüyseniz:

  • İlham vermeyen rutin işleri bir kenara bırakıp, yeni yollara sapmalısınız.

Rüyada yılan dövmesi yaptırmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işarettir.

Rüyada yılan dövmesi görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Rüyada renkli dövme görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dövme yaptırdığını görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilekte dövme görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bacakta dövme görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada silinmiş dövme görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mavi dövme görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments