Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çorap giymek

Rüyada siyah çorap giymek

Rüyada siyah çorap giymek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, karamsar ve umutsuz olacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çorap giymek gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına işarettir.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek bol rızık elde edeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına yorulur.

Rüyada siyah çorap giymek artık hayatının bir düzene gireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah çorap giydirmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek kısmetlerini de göremeyeceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sorunların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çorap giydiğini görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, kötü halinden eser kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ince çorap giymek kötü gününden de geri duracağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kazancın katlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments