Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ince çorap giymek

Rüyada siyah ince çorap giymek

Rüyada siyah ince çorap giymek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalet eder.

Rüyada siyah ince çorap giymek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar tam olarak açığa çıkmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada siyah ince çorap giymek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına delalettir.

Rüyada ince siyah çorap görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah ince çorap görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulur.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ince çorap giymek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ince külotlu çorap giymek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, hasta ise şifa bulacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, önünü açacağına işaret eder.

Rüyada siyah çorap giydirmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments