Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çorap giydirmek

Rüyada siyah çorap giydirmek

Rüyada siyah çorap giydirmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yüzünün her daim güleceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler.

Rüyada siyah çorap giydiğini görmek işlerinin aksayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, bol para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çorap giymek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına işarettir.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ince çorap giymek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, malının artmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada siyah ten çorap giymek sorunların çözüme kavuşturulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments