Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çorap giydiğini görmek

Rüyada siyah çorap giydiğini görmek

Rüyada siyah çorap giydiğini görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah çorap giydiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı geliştirmenize yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına işarettir.

Rüyada siyah çorap giydiğini görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ince çorap giymek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına alamet eder.

Rüyada siyah ten çorap giymek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, sıhhat ve moral bulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments