Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ten çorap giymek

Rüyada siyah ten çorap giymek

Rüyada siyah ten çorap giymek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ten çorap giymek gördüyseniz:

  • İyimser kişiler nedeniyle zayıf veya fazla yavaş ilerlemekten kaçınmalısınız.

Rüyada siyah ten çorap giymek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, adının her yerde geçeceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada ten rengi çorap giymek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada ten rengi çorap görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, sorunların ortadan kalkacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ten çorap almak hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ten çorap görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet eder.

Rüyada ten rengi külotlu çorap görmek kötülüklerden uzak kalacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments