Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz çorap giymek

Rüyada siyah beyaz çorap giymek

Rüyada siyah beyaz çorap giymek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, daha güçlü bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada siyah ten çorap giymek üzüntülerinden kurtulacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada siyah ince çorap giymek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah çorap giydiğini görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet eder.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada siyah çorap giymek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments