Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir cisimle uçmak

Rüyada bir cisimle uçmak

Rüyada bir cisimle uçmak iyileşeceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir cisimle uçmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken acil değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada bir cisimle uçmak engellerden kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada parlak cisim görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yuvarlak cisim görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına delalettir.

Rüyada renkli cisimler görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde uçan cisim görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde bir cisim görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Rüyada gökte cisim görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah cisim görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, seyahatlere katılacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments