Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde parlak cisim görmek

Rüyada gökyüzünde parlak cisim görmek

Rüyada gökyüzünde parlak cisim görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde parlak cisim gördüyseniz:

  • Daha bağımsız planlar yapmalısınız.

Rüyada gökyüzünde parlak cisim görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak cisimler görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak cisim görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde cisim görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bir cisim görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, bunun farkına varacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan cisim görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına tabir olunur.

Rüyada uçan cisimler görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına delalettir.

Rüyada cisimlerin hareket ettiğini görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, işinden uzaklaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments