Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli cisimler görmek

Rüyada renkli cisimler görmek

Rüyada renkli cisimler görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, keyfinin kaçacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulur.

Rüyada renkli cisimler gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri ertelememeli veya aklınıza yatan iş, ilişki veya amaçların peşinden gitmelisiniz.

Rüyada renkli cisimler görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde bir cisim görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kişinin esenlik bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada gözden cisim çıkarmak muradın yerine geleceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah cisim görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada bir cisimle uçmak bunların devlet kapılarından geçeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına işarettir.

Rüyada cisimlerin hareket ettiğini görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada havada uçan cisimler görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kırmızı cisim görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments