Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bir cisim görmek

Rüyada siyah bir cisim görmek

Rüyada siyah bir cisim görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah bir cisim gördüyseniz:

  • Deneme yanılma metoduyla, en doğru olanı nasılsa bulabileceksiniz.

Rüyada siyah cisim görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, ileriye gideceğine işaret eder.

Rüyada siyah bir cisim görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde uçan cisim görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, mutluluğunun büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada cisimleri hareket ettirmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cisimleri uçurmak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde cisim görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, can sıkıntısının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada garip cisimler görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde parlak cisimler görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments