Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çarşaflı kadınlar görmek

Rüyada siyah çarşaflı kadınlar görmek

Rüyada siyah çarşaflı kadınlar görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaflı kadınlar gördüyseniz:

  • Gereği kadar kazanmamak, çok fazla iş yükü, altından kalkılamayacak kadar çok iş yapma zorunluluğu ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada siyah çarşaflı kadınlar görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulur.

Rüyada siyah çarşaf giymiş kadın görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, takdir toplayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaflı bayan görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına inanılır.

Rüyada siyah çarşaf giymek iyileşeceğine, toparlanacağına, ticaret ehli kimse olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Rüyada siyah çarşaflı birini görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah çarşaflı adam görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, bilgilerle donanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments